Persondatapolitik

Hos FEW Design prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for FEW Designs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du køber hos os, når du besøger vores website, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores website.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Dette website er drevet og ejet af:

FEW Design ApS
Julsøvænget 26B
8600 Silkeborg
Danmark
kontakt@fewdesign.dk
Tlf: 20996802

2. Indsamling af personoplysninger

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

• Når du handler i vores webshop

• Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev 

• Når du browser på sitet, inklusiv cookies (se særskilt cookie politik)

• Deltager i aktiviteter på vores hjemmeside, herunder konkurrencer

• Når du tilmelder dig "gem oplysninger til hurtig check out" næste gang du handler

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger f.eks. genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra os flere gange. 

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på websitet.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

• Tilmelding og udsendelse af nyhedsbrev herunder fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events

• Gennemførsel af køb på vores webshop

• Statistik og analyse af trafikken

• Øvrige markedsføringstiltag

• Ved køb: Opbevaring af bestillingen, kvittering for bestillingen, ordrebekræftelse (købsaftalerne).

• Tilmelding af "Giv mig besked funktion" til brug af produkter tilgængelighed på websitet. Efter sendt e-mail, slettes e-mailen fra databasen.

• Opbevaring af check out oplysninger til "hurtig check out" funktion

FEW Design behandler kun dine personoplysninger, hvis der er lovligt grundlag herfor. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1.

Modtagere af nyhedsbrevet modtager dette baseret på samtykke afgivet på digitalt eller ved fysiske lister tilmeldingen. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "Unsubscribe" i den modtagne mail. 

FEW Design fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender vores sites, og forsøger på denne baggrund at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webshop. Vi sælger ikke dine informationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Vi videregiver ikke dine oplysninger til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til eksempelvis offentlige myndigheder eller politiet.  

5. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til vores eksterne lager Textile Logistics og fragtfirma, for at dine købte varer kan leveres. 

6. Overførelse til tredjelande

Dine personoplysninger overføres til USA og Canada, da vi benytter os af Shopify Inc. platform. 

Shopify Inc. er certificeret under Privacy-Shield-aftalen og byder herigennem en garanti for at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelse af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. 

8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies under Cookiepolitik.

9. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 

10. Facebook-Pixel, Custom Audiences og Facebook-Conversion
I vores onlinetilbud benytter vi os af det såkaldte “Facebook Pixel” på grund af vores legitime interesser i analyse, optimering og økonomisk drift af vores onlinetilbud. “Facebook Pixel” er lavet af af det sociale netværk Facebook,  Facebook Ireland Ltd., 4 Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2, Irland (“Facebook").

Facebook er certificeret under Privacy-Shield-aftalen og byder herigennem en garanti om at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Ved hjælp af Facebook-Pixel er det på den ene side muligt for Facebook at bestemme de besøgende på vores onlinetilbud som målgruppe til visning af reklamer (såkaldte Facebook-annoncer). Derfor bruger vi Facebook-Pixel til at vise de Facebook-annoncer til brugere, der har vist interesse for vores onlinetilbud, eller som har visse kendetegn (f.eks. interesser i bestemte emner eller produkter baseret på deres besøgte websider), som vi sender til Facebook (såkaldte "Custom Audiences"). Med hjælp fra Facebook-Pixel ønsker vi også at sikre, at vores Facebook-annoncer er i overensstemmelse med brugerens potentielle interesse og ikke virker irriterende. Med hjælp fra Facebook-Pixel kan vi videre følge effekten af Facebook-annoncerne til statistisk- og markedsundersøgelser, hvor vi ser om brugerne blev omdirigeret til vores hjemmeside efter at have klikket på en Facebook-annonce (såkaldt “konvertering").

11. Online tilstedeværelse på sociale medier
Vi bruger online tilstedeværelse på sociale netværk og platforme for der at kunne kommunikere med aktive kunder, interesserede og brugere og der at informere dem om vores tjenester. Ved at gå ind på de pågældende netværk og platforme gælder forretningsbetingelserne og retningslinjerne for databehandling for den pågældende udbyder. 

Medmindre andet er angivet i vores privatlivspolitik, behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os inden for sociale netværk og platforme, f.eks. ved at skrive indlæg på vores online tilstedeværelse eller sende os beskeder.

12. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden også ret til at få berigtiget (korrigeret), slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format samt få overfør disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.  

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

13. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på kontakt@fewdesign.dk eller på telefon 20996802. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes, ved at trykke "unsubscribe" i det modtagne nyhedsbrev.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke har det virkning fra dette tidspunkt.

14. Links til andre websites mv.
Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheder websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

15. Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter dine personlige oplysninger, eller ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på kontakt@fewdesign.dk eller på telefon 20996802. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

FEW Design ApS
Julsøvænget 26B
8600 Silkeborg 
telefon: +45 20996802
kontakt@fewdesign.dk